AMPLIACIÓ DELS SERVEIS DE DEIXALLERIES DE VIC

El servei de deixalleria s’amplia amb la reobertura de la deixalleria mòbil i l’allargament de l’horari de la deixalleria fixa

30 d'abril de 2020

El proper 5 de maig es torna a activar el servei de deixalleria mòbil als diferents barris de la ciutat, mantenint el mateix horari i calendari establert pel 2020. L’ús serà exclusiu per particulars com ja és habitual i només s’hi acceptaran residus considerats de mida mitjana/petita, no es recolliran objectes voluminosos, mobles i restes de poda.

Per tal de fer ús de la deixalleria mòbil els usuaris hauran de seguir les mesures d’obligat compliment per a la prevenció del Covid-19:
 Caldrà fer una única cua i els usuaris hauran d’esperar el seu torn.
 S’hauran de respectar les distàncies de seguretat entre l’usuari i el personal de la deixalleria, i entre usuaris.
 Els residus es dipositaran en un espai destinat a la seva recepció, per reduir al màxim el contacte entre usuaris i personal de la deixalleria.
 Serà totalment recomanable l’ús de mascareta i guants.

Continuant amb les fases de reobertura del servei de deixalleria a partir del proper dilluns 4 de maig s’ampliarà l’horari del servei de deixalleria fixa. Així doncs l’obertura de la deixalleria serà de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:00. El servei continuarà essent exclusivament per a activitats industrials i comercials, per tant les aportacions per part de particulars encara no s’acceptaran.
Les mesures d’obligat compliment com a prevenció del Covid-19, seguiran vigents i sense modificacions.