La deixalleria de Vic reb la visita del centre de formació d’adults Montseny

Vialnetvic dóna a conèixer el servei de deixalleria a diferents centres escolars del municipi amb visites a les instal·lacions.

12 d'abril de 2019

El dia 21 de març dos grups de persones del centre de formació d’adults del Montseny, han visitat les instal·lacions de la deixalleria de Vic.
Al tractar-se d’un grup de persones que per dificultats d’idioma o per la seva recent arribada a la nostra població no saben de l’existència de diferents serveis, la visita es va realitzar d’una forma molt bàsica. L’objectiu va ser donar a conèixer l’existència de les instal·lacions de la deixalleria, el seu funcionament i la importància de gestionar correctament els residus que generin.

La visita va consistir en un recorregut guiat en el que es va donar a conèixer la normativa d’utilització de la deixalleria. Quins residus són admesos i quins no, on i com cal dipositar-los i quin és el procés de gestió que segueixen un cop l’usuari de la deixalleria ja l’ha deixat a la instal·lació.

Al final de la visita es va entregar a cadascun dels alumnes una bossa tèxtil per fer la compra i evitar l’ús de bosses de plàstic. D’aquesta manera en la visita també s’impulsen hàbits encaminats a la prevenció de producció de residus.