La deixalleria de Vic reb la visita del centre de formació d’adults Montseny

Vialnetvic dóna a conèixer el servei de deixalleria a diferents centres escolars del municipi amb visites a les instal·lacions.

12 d'abril de 2019

20190321_102512
WhatsApp Image 2019-04-02 at 12.51.44 (4)

El dia 21 de març dos grups de persones del centre de formació d’adults del Montseny, han visitat les instal·lacions de la deixalleria de Vic.
Al tractar-se d’un grup de persones que per dificultats d’idioma o per la seva recent arribada a la nostra població no saben de l’existència de diferents serveis, la visita es va realitzar d’una forma molt bàsica. L’objectiu va ser donar a conèixer l’existència de les instal·lacions de la deixalleria, el seu funcionament i la importància de gestionar correctament els residus que generin.

La visita va consistir en un recorregut guiat en el que es va donar a conèixer la normativa d’utilització de la deixalleria. Quins residus són admesos i quins no, on i com cal dipositar-los i quin és el procés de gestió que segueixen un cop l’usuari de la deixalleria ja l’ha deixat a la instal·lació.

Al final de la visita es va entregar a cadascun dels alumnes una bossa tèxtil per fer la compra i evitar l’ús de bosses de plàstic. D’aquesta manera en la visita també s’impulsen hàbits encaminats a la prevenció de producció de residus.