Primer vehicle elèctric incorporat a la flota de Vialnetvic

Vialnetvic ha adquirit un vehicle brigada elèctric que permetrà renovar el que s’utilitzava actualment.

23 de maig de 2018

En data 4 de maig de 2018 ha començat a treballar en el servei de neteja de parcs, zones verdes, entorns ambientals dels rius i resolució d’incidències varies diàries, un vehicle brigada elèctric nou. Vialnetvic disposava fins al moment de dos vehicles brigada amb motor dièsel, els quals presentaven signes d’envelliment amb averies freqüents. Fet que dificultava poder donar un servei òptim de neteja viaria a la ciutat. Així doncs, des de Vialnetvic s’ha decidit adquirir un vehicle brigada nou i poder substituir d’aquesta forma els que es tenien en servei. El nou vehicle brigada al ser elèctric també ofereix un valor ambiental afegit, ja que es contaminarà menys al substituir el dièsel que s’utilitzava fins ara.

El vehicle elèctric adquirit és un model Goupil G5, vehicle utilitari de dues places, compacte, ideal per a serveis i molt maniobrable, inclús per zones peatonals. Disposa d’una caixa oberta basculant de gran capacitat d’emmagatzematge de residus, càrrega útil mínima de 1.000 kg. La velocitat màxima de desplaçament és de 70 km/hora, ideal per a zones urbanes.

Les bateries del vehicle són de liti, recarregables sense efecte memòria. Les quals, permeten una autonomia de fins a 200 km i una garantia de 1500 cicles de càrrega.