Vialnetvic compra dues escombradores noves

Vialnetvic ha adquirit dues màquines escombradores noves per millorar el servei de neteja viària que ofereix a Vic.

28 de febrer de 2017

En data 17 de desembre han començat a treballar en la neteja viària de la ciutat dues noves escombradores. La flota de vehicles de Vialnetvic comença a presentar certs signes d’envelliment arribant al final de la seva vida útil. Per aquest motiu s’han començat a renovar alguns vehicles.

Les dues escombradores adquirides són una City Cat 2020 de 2 m3 i una City Cat 5006 de 5 m3, les dues amb motor Euro 6 que compleix amb els rigorosos estàndards d’emissions.

La City Cat 2020 és una escombradora de petites dimensions, articulada i de gran maniobrabilitat que permet realitzar la neteja de les zones urbanes més complexes. El seu nivell sonor és de 99 db, fet que la fa molt silenciosa. Aquest vehicle serà el que es destinarà a la neteja viària del casc antic del municipi.

La City Cat 5006 és una escombradora que destaca per la seva construcció bàsica excepcional i per la tecnologia pionera que té integrada. Amb el seu potent motor i la gran capacitat d’emmagatzemar residus està dissenyada per la neteja viària de la majoria de carrers del municipi. El seu nivell sonor és de 102 db, fet que la fa molt silenciosa