VIALNETVIC REDISTRIBUEIX ELS SERVEIS DE NETEJA PER FER FRONT AL COVID-19

Vialnetvic canvia alguns serveis d’escombrat per neteges intensives amb aigua i productes desinfectants.

23 de març de 2020

Des del passat divendres 20 de març, Vialnetvic està realitzant baldeig dels carrers de la ciutat i neteja de mobiliari urbà amb una mescla d’aigua i producte desinfectant. Aquest servei s’ofereix amb el personal habitual i els mitjans mecànics de que disposa l’empresa: un cuba.

Habitualment el servei de neteja es realitza només en horari de matins, però degut a l’excepcionalitat de l’estat d’alarma que s’està vivint, aquest servei s’ha ampliat creant un torn de tarda de dilluns a divendres. Aquest segon torn en horari de tardes s’ha reforçat amb un segon equip format per personal de Vialnetvic i un vehicle hidronetejadora llogat per les circumstàncies.

Amb aquests serveis de neteja intensiva, es presta especial atenció a zones sensibles com poden ser: l’Hospital Universitari de Vic, Hospital Santa Creu, Clínica Aliança, Clínica Sant Josep, Cap del Remei, Ambulatori, residències i casals d’avis, estació de tren i autobusos, policia, correus, jutjats, mercat municipal, supermercats, farmàcies i tanatori. Aquest llistat de zones especialment sensibles pot anar variant amb el pas dels dies.

A banda cal tenir en compte que el servei s’anirà adaptant a les necessitats de la ciutat i de les circumstàncies, tot i que s’intentarà arribar de forma setmanal a totes les zones de la ciutat.